Ohlasy trenérů k utkání 10.kola KP mužů Strakonice-TATRAN

07.10.2021 15:08

FK Junior Strakonice - Tatran Prachatice 3:2 (0:0) 

Góly: 53. Krejčí, 80. Zelenka, 90. Rozhoň - 68. Babka, 87. (pen.) Pecka. 

Rozhodčí: Němec - Panský, Kaštánek. Delegát: Hanzal.

ŽK: 2:2 (Nosek, Linhart - Sova, Pícha). Diváků: 108. 


Strakonice: Lízal - Šimek, Žáček, Rozhoň, Říha (85. Linhart) - Nosek, Benedikt, Zelenka (90. Míčka), Funda - Krýsl (84. Zahrádka) - Krejčí (90. Doležal). Trenér Cimrhanzl. 

Prachatice: Pícha - Jar. Rauscher (65. Babka), Kupka, Pravda, Hušek - Jakub Rauscher, Hornát, Makoš, Sova (58. Pecka), M. Sedláček - Iliev (71. Kasík). Trenér Raušer. 

Nejlepší hráči: Krýsl - Hornát, Iliev. 


Jiří Cibulka (vedoucí týmu Strakonic): "Do poločasu stojí za zmínku jen tři šance. U domácích zahrozil z trestného kopu Rozhoň, za hosty dvakrát zahrozil M. Sedláček. Druhý poločas byl na brankové příležitosti mnohem bohatší. Po devíti minutách nás poslal do vedení Krejčí, hosté vyrovnali střídajícím Babkou, který využil zmatku v našem vápně. Utkání gradovalo v závěru. Po trestném kopu Rozhoně dal Zelenka na 2:1. Když už jsme pomýšleli, že vítězství udržíme, došlo v našem vápně k faulu a nařízenou penaltu hosté proměnili na 2:2. Jenže v 89. minutě hosté faulovali před vápnem a Rozhoň z trestného kopu trefil přesně a určil tak konečný výsledek 3:2." 


Josef Raušer (trenér Prachatic): "Domácí na nás zvolili velmi defenzivní taktiku, kdy hráli v hlubokém bloku a spoléhali na standardní situace a rychlé brejky. V první půli jsme měli zápas vcelku pod kontrolou, ale dvě velké šance jsme nevyužili, což bylo pro vývoj zápasu klíčové. Ve druhé půli jsme bohužel udělali tři hrubé individuální chyby, které domácí potrestali a ač jsme dvakrát skóre dorovnali, třetí chyba nás stála definitivně všechny body. Je to velká škoda, protože zápas jsme si prohráli sami a ještě jsme přišli o dva klíčové hráče kvůli zranění a dvacet minut jsme museli dohrávat o deseti."   


Zdroj: https://www.jihoceskyfotbal.cz/clanky/5491-ohlasy-sestavy-fakta-a-nejlepsi-hraci-v-10-kole-kp.html?utm_source=copy

Město Prachatice

Kontakt

Tatran Prachatice U stadionu 241
Prachatice
383 01
+420 775 684 534 tatranprachatice@email.cz