Ohlasy k utkání 12. kola: FK Olešník - FK Tatran Prachatice

26.10.2022 21:18

FK Olešník – FK Tatran Prachatice 6:0 (3:0) 

Góly: 14., 18. a 32. Toth, 59. (pen.) Kalášek, 71. Vonášek, 85. Dudek. 

 

Rozhodčí: Albert - Smola, Průchová. 

ŽK: 1:3 (Vojta – Osvald, Jar. Rauscher, Luňáček). 

ČK: 0:1 (66. Luňáček). 

Diváků: 80. 

 

Olešník: Tomášek - Vrážek, Nohava, Kalášek, Miklík (71. Nýdl) - Toth, Vojta, Rajzl (80. Rys), Martinec (33. Heller) - Vonášek, Dudek. 

Trenér Chlumecký. 

 

Prachatice: Osvald - Jaroslav Rauscher, J. Pravda, Luňáček, Miesbauer – Fischer, T. Pravda, Jakub Rauscher, Kasík - Linhart (69. Řezník), Makoš. 

Trenér Raušer. 

 

Nejlepší hráči: Tomášek, Vojta, Toth – Makoš, J. Pravda 

 

Roman Chlumecký (trenér Olešníku): „Výsledek je pro Prachatice krutý. Kdyby dal Rauscher šanci, kterou měl, tak by to pro nás bylo složitější. Nehráli jsme v poli vůbec dobře. Nedali jsme si tři přihrávky po sobě a nemělo to kvalitu. Přitom stačilo obranu soupeře, která hrála dle mého nezvykle vysoko, překopnout a chodíme sami na bránu. Omluvou je možná to, že máme hodně mladý tým a nejspíše to bude nějaký čas trvat, než se mladí hráči v krajském přeboru oťukají. Těší mě nula vzadu a chycená penalta.“ 

 

Josef Raušer (trenér Prachatic): "Pokračovali jsme v neefektivitě směrem dopředu. Vytvořili jsme si snad šest nebo sedm brankových příležitostí a vyvrcholilo to neproměněnou penaltou. Domácí na naše neproměněné šance odpovídali vstřelenými góly. V prvním poločase měl Olešník tři takové poloviční šance a dal z nich tři góly, zatímco my jsme ze tří stoprocentních neproměnili ani  jednu. Náš zmar jsme ve druhé půli potvrdili zahozenou penaltou a vyloučením. Domácí vyhráli zaslouženě, protože byli efektivnější a ukázali nám, jak se má nakládat se šancemi."  
 

Zdroj: https://www.jihoceskyfotbal.cz/clanky/6222-ohlasy-sestavy-fakta-a-nejlepsi-hraci-ve-12-kole-krajskeho-preboru.html?utm_source=copy

Město Prachatice

Kontakt

Tatran Prachatice U stadionu 241
Prachatice
383 01
+420 775 684 534 tatranprachatice@email.cz