MINI Mistrovství světa v Německu

10.06.2014 21:12

Ve  dnech 31.6. - 1.7. 2014 se mužstvo starší přípravky r. 2003 FK TATRAN PRACHATICE  zúčastnilo Mistrovství světa přípravek hrané v Hohenau v Německu . Prachatickým hráčům bylo losem přiděleno mužstvo Chorvatska. Do skupiny jim byla dále nalosována mužstva Brazilie , Mexika a Kamerunu . V základní skupině předváděli mladí Chorvaté atraktivní fotbal, ve všech svých utkáních s přehledem zvítězili a postoupili do osmifinále z 1. místa .
 
 
 
Chorvatsko - Brazílie                    11 : 0
 
Střelci: Kašpar 2, Tremmel M. 3, Brom, Wagner 2, Petrášek P. 3, 
 
Chorvatsko -  Kamerun                 11 : 0
 
Střelci: Tremmel M. 2, Kašpar 2, Iliev, Petrášek P., Wagner 3, Petrášek D. 2
 
Chorvatsko - Mexiko                      7 : 0
 
Střelci: Kašpar 3, Tremmel M., Wagner 2, Tremmel L.
 
Druhý den v osmifinále nastoupili kluci proti Austrálii.              
Mužstvo dostalo branku v úvodu utkání z penalty a pak se snažili celé utkání vyrovnat , což se jim nakonec v závěru utkání také podařilo a  o vítězi museli rozhodnout  penalty . Ty lépe zvládli kluci hrající za Chorvatsko ( Tatran ) a postoupili tak do čtvrtfinále .
 
Chorvatsko -  Austrálie                  1 : 1      pen .  5 : 4
 
Střelci: Petrášek D.
 
Ve čtvrtfinále se hrál velice atraktivní fotbal a po vyrovnaném průběhu utkání dalo mužstvo Anglie vítěznou branku 2 minuty před koncem po hrubé chybě obrany . Utkání nakonec skončilo prohrou 2 : 3 a znamenalo to vyřazení a 5. místo v celkovém pořadí .
 
Chorvatsko - Anglie                        2 : 3
 
Střelci: Rypáček, Tremmel M.
 
Druhý den se klukům příliš nepovedl a nepředváděli tak pěkný fotbal jako první den . Konečný výsledek , tak byl zklamáním pro všechny a nebyla splněna role favorita z prvního dne  .
 
Mužstvo nakonec skončilo na 5. místě v celkovém pořadí .